رفع چروک پیشانی با طب سنتی

رفع چروک پیشانی با طب سنتی

در این نوشته شما می خوانید

چروک پیشانی از آن نوع چروک های روی صورت است که ممکن است به دلیل پیری نباشد و در عیام جوانی به دلیل موقعیت شغلی یا سبک زندگی این پروک روی پیشانی ایجاد شود. از روزگار قدیم در طب سنتی روش هایی برای صافی و درمان چین و چروک صورت وجود داشته که واقعا هم بسیار مفید بوده و است زیرا همیشه روش های طبیعی با انسان سازگار تر است.

حالا چرا پیشانی چروک میشود؟

اخم کردن مکرر یا عوامل ژنتیکی و همچنین بالا رفتن، از بین رفتن قابلیت ارتجاعیه پوست و قرار گرفتن در معرض نورد خورشید باعث ایجاد چروک پیشانی میشوند.

از دیر باز داروهایی که در طب سنتی وجود داشت به صورت کاملا طبیعی تولید میشد و از گیاهان طبیعی برای شادابی پوست صورت استفاده میشد.

اما امروز هم در طب سنتی روش هایی برای درمان چروک پیشانی وجود دارد که اگر به درستی و اصول رعایت شود و یا از محصولی طبیعی به درستی استفاده شود قطعا چروک پیشانی یا کمتر شده و یا کاملا درمان میشود.

محصولات و یا گیاهانی ارگانیک برای رفع چروک پیشانی در طب سنتی وجود دارد که در این مطلب عطارباشی مرجع محصولات گیاهی و درمانی به شما معرفی خواهد کرد.

رفع چروک پیشانی با طب سنتی-مجموعه عطارباشی

روش های رفع چروک پیشانی در طب سنتی:

1.درمان چروک پیشانی با روغن آرگان

روغن آرگان تقریبا یکی از کامل ترین روغن های گیاهی برای پوست به شمار میرود زیرا چین و چروک،جوش،کک و مک،کدری پوست و منافذ باز پوست و خیلی از مشکلات درگیر از پوست را به راحتی درمان میکند.

حتما بخوانید  بعد از باشگاه چی بخوریم که چاق نشیم!؟

روغن آرگان به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های قوی و مواد مغذی که به پوست میرساند میتواند به مرور زمان باعث درمان چروک پیشانی شود.

سلول های پوست که در معرض نورد خورشید قرار میگیرند و آسیب میبینند که در نهایت باعث میشوند چروک پیشانی پدیدار شود میتوانند با تغذیه از روغن آرگان بهبود یابند و تا حد قابل توجه ای از چروک پیشانی را از بین ببرند.

روغن آرگان اصل را میتوانید ار فروشگاه عطارباشی تهیه کنید.

رفع چروک پیشانی با طب سنتی-مجموعه عطارباشی

رفع چروک پیشانی با طب سنتی-مجموعه عطارباشی

2.درمان چروک پیشانی با استفاده از روغن هویج

از بین رفتن قابلیت ارتجاعی پوست یکی از دلایل به وجود آمدن چروک بر روی پیشانی است که ممکن است به دلیل خشکی بیش از حد پوست اتفاق بی افتد.

روغن هویج سرشار از آنتی اکسیدان هاست که به کاهش خشکی پوست کمک میکند و در نهایت پوست نرم تر و شاداب تر میشود که به کاهش چروک پیشانی کمک میکند.

3.ماسک عسل برای درمان چروک پیشانی

چروک ممکن است در اغلب مواقع از خشکی پوست ایجاد شود که با رطوبت رسانی ماسک عسل میتواند بسیار بهبود یابد. در واقع عسل با تقویت بافت پوست و همچنین رساندن مواد مغذی به صورت عمقی به پوست به چروک پیشانی کمک میکند.

طرز تهیه ماسک عسل:

مقداری شیر و عسل را ترکیب کنید و توجه داشته باشید مقدار عسل بیشتر باشد تا در نهایت بافتی خمیری شکل ایجاد شود. از این ماسک بر روی صورت استفاده کنید و بعد از 15 دقیقه صورت را شستشو دهید.

رفع چروک پیشانی با طب سنتی-مجموعه عطارباشی

4.استفاده از روغن زیتون

حتما بخوانید  تجربه سیاه شدن موی سفید

روغن زیتون با مواد معدنی و اسید های چرب و با آنتی اکسیدان هایی که دارد هم باعث رطوبت رسانی به سطح پوست میشود هم پوست پیشانی را از حالت خشکی خارج میکند و از چروک شدن پیشانی جلوگیری میکند.

اگر پوستی چرب دارید توصیه نمیشود از روغن زیتون استفاده کنید.!

برای داستن پوست زیبا تر این مطلب را مطالعه کنید: چگونه پوستی مثل هلو داشته باشیم؟

بهترین کار قبل از روتین پوستی برای چروک پیشانی چیست؟

در حالت عادی ویتامین ها و مواد معدنی جذب پوست میشوند و میتوانند از چروک شدن پوست جلوگیری کنند یا آن را درمان کنند. اما روشی وجود دارد که تاثیر روغن های درمانی یا مراقبت های پوستی را دوبرابر میکند و مواد مغذی راحت تر و بیشتر جذب پوست میشوند. آن روش چیزی نیست جز استفاده از یخ!

چند تکه یخ را برداشته و با استفاده از آنها پوست پیشانی را ماساژ دهید و برای 7 تا 10 دقیقه این کار را تکرار کنید. این کار نه تنها باعث میشود پوست شادابی بیشتری داشته باشد بلکه باعث میشود مواد مغذی محصولات مراقبتی دوبرابر جذب پوست شود.

سخن نهایی:

در این مطلب کوتاه روش هایی برای درمان چروک پیشانی به روش طب سنتی بیان شد اما اگر قرار بود که از بین همه گزینه های مطرح شده یکی از آنها از سمت مجموعه عطارباشی پیشنهاد شود آن روغن آرگان است حالا چرا؟ روغن آرگان یکی از غنی ترین روغن ها و محصولات طبیعی به شمار میرود که مخصوص چروک پیشانی و تمامی مشکلات پوستی تهیه و تولید میشود.

حتما بخوانید  چه شامپویی برای رشد مو خوبه؟ | معرفی بهترین شامپوها برای رشد مو

 

5/5 - (1 امتیاز)
آیا این مقاله برای شما مفید بوده؟
سوالات و نظرات خود را میتوانید در این قسمت درج کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *